Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi Gala Yemeği

Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi, Sirene Belek Hotel’de düzenlenen gala yemeğinde gastronomi tutkunlarını bir araya getirdi.
Chaine des Rotisseurs derneği, yemek sevgisi ve mutfak sanatlarını yaşatmayı amaçlayarak Antalya’da geleneksel bir gala yemeği düzenledi. Etkinlik, Sirene Belek Hotel’de gerçekleştirildi.
Özel olarak hazırlanan yiyecek ve içeceklerin sunulduğu kokteylin ardından, Sirene Belek Hotel’in mutfak ekibi tarafından tasarlanan menü dernek üyelerine sunuldu. Menüde Kürlenmiş Levrek, Kıtır Kalamar, Kayısılı Konfi Ördek Roll, Tütsülenmiş Kaburga Topları, Limonlu Şampanya Sorbe, Beef Wellington ve Fıstık Rüyası gibi lezzetler yer aldı.
Etkinliğe katılan Chaine des Rotisseurs Türkiye Başkanı Yves Leon, gala yemeğinde yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yapan Sirene Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akkanat ve otelin Genel Müdürü Ercan Çek’e teşekkür etti. Ayrıca, Executive Şef Murat Bozok’a derneğin plaket ve sertifikalarını takdim etti.
Gecede, Sirene Belek Hotel mutfak ekibine ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen diğer çalışanlara da teşekkür edilerek, dernek sertifikaları sunuldu.
İlgili Haberler: Eylül’de Almanya Seyahat Pazarında Gelir Artışı · Müberra Eresin: İlk yarıda düşen doluluk ve fiyatlar ikinci…